• 1403/03/08 - 09:01
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ۱.۵ میلیون تنی آرد با کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری گندم/ احیای مصرف آرد و نان کامل به سلامت جامعه کمک می‌کند

 

مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: اگر ۱۰ درصد سبوس‌گیری گندم را کاهش دهیم، علاوه بر ارتقای کیفیت آرد و نان می‌توان ۱.۵ میلیون تن به تولید آرد کشور اضافه کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، سهراب سهرابی در جریان بازدید رسانه‌ها از نخستین کارخانه تولید آرد کامل در استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ما افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد آرد گندم نانوایی‌های سنتی در ایران بین ۸ تا ۱۵ درصد سبوس‌گیری می‌شوند.

وی اظهار داشت: این در حالی است که سبوس‌گیری گندم در آرد و نان کامل، حدود ۴ درصد است.

سهرابی تصریح کرد: با احیای آرد و نان کامل و فرهنگ‌سازی در مصرف نان کامل به دنبال ارتقای سلامت جامعه هستیم.

وی با بیان این که در حال حاضر آرد کامل به میزان کمی در کشور تولید می‌شود، تصریح کرد: آرد کامل به صورت یارانهای تولید می‌شود و در اختیار نانوایان قرار می‌گیرد.

مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی افزود: آرد و نان کامل دارای رنگ تیرهتر و در عین حال حاوی مواد مغذی و ویتامینهای گروه   A,B,C,E هستند و از بیماری‌هایی مانند فشار خون، چربی خون، بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین سرطان پیشگیری می‌کند.

وی درباره قیمت آرد و نان کامل نیز اذعان داشت: قیمت این محصولات کمی گران‌تر است، اما به دلیل کمک به سلامت جامعه، ارزش تولید و مصرف را دارد.

سهرابی گفت: ما در آغاز نهضت آرد و نان کامل در کشور هستیم و امیدواریم با فرهنگ‌سازی در این حوزه، مصرف این نوع آرد و نان افزایش یابد و مردم متوجه باشند که نان تیره، نانی است که کمتر سبوس‌گیری شده و غنی‌تر است.

وی در مورد میزان تولید آرد از گندم داخلی کشور نیز تصریح کرد: سالانه به طور متوسط از گندم داخلی کشور نزدیک به ۱۰ میلیون تن آرد تولید می‌شود و هدف ما این است که هر سال درصد سبوس‌گیری گندم را در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان، کاهش دهیم.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 177143
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر